AL prozori

AL prozori savremene konstrukcije se uklapaju u nove trendove gradnje posebno što omogućavaju više svetlosti, kroz veće dimenzije otvora, a sve to uz optimalnu zvučnu i termo izolaciju. Svojim ravnim ili zaobljenim linijama dozvoljavaju individualan izbor svakom korisniku. Svakako da je posebna prednost u izboru dimenzija i oblika, a naročito boja po želji kupca.

AL prozori i balkonska vrata od AL profila su kao i PVC prozori i vrata namenjeni, da štite unutrašnjost objekta od spoljašnjih atmosferskih uticaja, da osiguraju potrebnu osvetljenost prostorije, a naročito da svojom čvrstinom obezbede dug vek upotrebe.

AL vrata

AL vrata su specifična po svojoj maloj težini u odnosu na PVC vrata, uz istovremenu čvrstinu što vlasniku uliva poverenje i sigurnost. Rade se od aluminijumskih profila sa ili bez termoprekida kao ulazna, pomoćna, garažna ili kapije u osnovnim bojama belo ili čokolada ili po RAL ton karti.

Ispuna vrata može biti  sa ili bez prečki, razni tipovi stakla, stilski ili ravan panel.

Zavisno od primene u vrata se ugrađuju odgovarajuće brave od običnih do višezatvornih, sa više zasuna, sa običnim ili sigurnosnim cilindrom, kvakom ili rukohvatom, alternativno diplomat zatvaračem , sa elektroprihvatnikom i sl.

AL vrata su trajna i pouzdana,  otporna na vremenske uticaje i laka za održavanje i sigurno će vam obezbediti udobnost i sigurnost.

AL nagibno-klizna stena

 

Kao i kod PVC-a, ukoliko se zahteva više svetlosti u prostoriji jedno od rešenja su AL nagibno-klizne stene, koje dihtuju kao AL prozori, a zbog jačeg okova dozvoljavaju veće dimenzije otvora.

AL harmonika vrata

AL harmonika vrata pružaju pravo rešenje za spoj zatvorenog i otvorenog prostora u jednu celinu.Fleklsibilna, izrađena po meri, sa mnoštvom kombinacija krila mogu se otvoriti u par koraka u bilo koji položaj i tako ceo zid skloniti u stranu i spojiti prostoriju sa okolinom i omogućiti vam uživanje u prirodi a da ste u prostoriji.

Prateći program

Ovde spadaju roletne, komarnici, venecijaneri, rolo i trakaste zavese, podprozorske daske i okapnice, garažna vrata i krovni prozori.

Roletne mogu biti u unutrašnjoj  PVC ili AL termoizolovanoj kutiji, spoljašnjoj AL kutiji sa PVC ili AL zastorom punjenim poliuretanom. Pogon roletni može biti ručni gurtna sa automatom ili na motor sa prekidačem ili na daljinski.

Da se zaštitite od dosadnih insekata komaraca muva ili smrdibuba, a da istovremeno imate svež vazduh idaeano je da odaberete naki od komarnika. Nudimo fiksne i rolo za prozora, a rolo, okretne ili plise za vrata.

Rolo i trakaste zavese će sigurno zasenčiti vaš prostor  uz mogućnost izbora materijala koji zadržava sunčevu energiju i smanjuje zagrevanje prostora letii gobitke toplote zimi.

PVC podprozorske daske i okapnice sprečavaju prodor atmosverske vode u prostoriju, omogućuju da se na njih postave saksije sa cvećem ili ukrasi i upotpunjuju program kompletiranja stolarije.

Za zatvaranje vaše garaže ili hale kao i ulaza u kuću ili stan iz programa najvećeg evropskog proizvođača slobodni smo da vam ponudimo evropski kvalitetne proizvode, Hormann segmentna i kipujuća garažna vrata, kao i ulazna sigurnosna vrata kuće ili stana i inustrijska vrata, svojim izgledom funkcijom trajnošću i kvalitetom sigurno zadovoljiti sve vaše zahteve.

ROTO PVC  i WELUX drveni krovni prozori kompletiraju našu ponudu asortimana stolarije.