PVC Stolarija

Ukoliko razmišljate da gradite kuću ili menjate stolariju na kući ili stanu, a da pri tom budete ekonomični, štedite energiju i novac i istovremeno unesete više topline i svetla u svoj dom, ovo je idealno mesto da se konsultujete i dobijete najbolju preporuku.

Naša PVC stolarija izrađena od „aluplast“ peto i šestokomornih profila, sa harmonično zaobljenim dizajnom, zastakljena kvalitetnim Guardijan dvo ili troslojnim staklom, sa najboljim toplotnim i zvučnoizolacionim svojstvima, sigurno će zadovoljiti zahteve i najprobirljivih kupaca.

Već više od pedeset godina u uspešnoj primeni u Evropi je PVC stolarija posebno prethodnih dvadesetak godina, naročito zbog svoje ekonomičnosti, uštedi energije, svojih toploto i zvučno-izolacionih osobina, postojanosti, estetike i čvrstoće, a posebno lakog održavamja. U razvijenim zemljama ova stolarija zauzima preko pedeset procenata tržišta, a i kod nas je već uveliko prihvaćena.

Od kvalitetnog PVC profila sa opremom i obučenim radnicima u mogućnosti smo da vam ponudimo PVC stolariju vrhunskog kvaliteta po Vašem izboru u svim oblicima i dimenzijama, kompletiranu sa pratećim materijalom koji ide uz nju.

Pored standardne bele boje u mogućnosti smo da vam ponudimo PVC stolariju u raznim dekorima drveta, i drugim bojama, kao i sa spoljašnjom AL oblogom, koja fasadi daje savršen izgled, a dostupna je u svim bojama po RAL ton karti, a sve ovo uz poštovanje dogovorenih rokova uz povoljne uslove kupovine.

AL stolarija

Već dugi niz godina u građevinarstvu je u uptrebi aluminijum kao jako pogodan materijal po pitanju konstrukcija, kvaliteta, trajnosti, stabilnosti, oblika i termičkih karakteristika.

Naša AL stolarija izrađena je od „ELVIAL“,„ETEM“, “SCHUCKO“ ili „alumil“ grčkih aluminijumskih profila, sa odnosno bez termoprekida, zastakljena Guardijan dvo ili troslojnim termoizpolacionim staklom, kao PVC stolarija.

Bez obzira da li se radi o rekonstrukciji postojećeg ili izgradnji novog objekta aluminijumska stolarija nalazi svoje mesto, jer svojim modernim ravnim ili zaobljenim linijama dozvoljava razna arhitektonska rešenja, koja će vašem objektu dati poseban, elegantan, izgled sa vašim pečatom.

Aluminijum kao stabilan i jak materijal vašem objektu daje bezbednost i trajnost uz jednostavno i lako održavanje. Energetska efikasnost i zvučno izolaciona svojstva donekle su uporediva sa drvenom  ili PVC stolarijom.

AL stolarija dozvoljava da vaš objekat ima posebno velike dimenzije otovra i tako omogući ulazak više svetlosti, a naročito je otporna na vremenske uticaje.

Što se tiča boja moguće su sve boje po RAL ton karti od svetlog do tamnog tona sa ili bez sjaja i u imitaciji kore drveta.

Uvek smo spremni da Vam ponudimo adekvatno rešenje po najpovoljnijim uslovima.