AL prozori

AL prozori savremene konstrukcije se uklapaju u nove trendove gradnje posebno što omogućavaju više svetlosti, kroz veće dimenzije otvora, a sve to uz optimalnu zvučnu i termo izolaciju. Svojim ravnim ili zaobljenim linijama dozvoljavaju individualan izbor svakom korisniku. Svakako da je posebna prednost u izboru dimenzija i oblika, a naročito boja po želji kupca.

AL prozori i balkonska vrata od AL profila su kao i PVC prozori i vrata namenjeni, da štite unutrašnjost objekta od spoljašnjih atmosferskih uticaja, da osiguraju potrebnu osvetljenost prostorije, a naročito da svojom čvrstinom obezbede duk vek upotrebe

Naši AL prozori i vrata se proizvode od navedenih grčkih aluminijumskih profila, sa i bez termoprekida, sa ravnim ili zaobljenim ivicama. Standardno se rade u varijanti plastificirano u boju belo ili čokolada, odnosno eloksirano u prirodnu boju aluminijuma ili plastificirano u boju po zahtevu naručioca, u poslednje vreme sve čašće u crnu ANRRACIT boju.

Zaptivanje okvira i krila kao i krila i stakla vrši se gumama visokog kvaliteta, koje su projektovane za gornje sisteme AL profila. 

Detaljnije

 

 

 

 

 

Okov u žljebu, našeg proizvođača „Stublina“, zadovoljava sve uslove primene za okretne i okretno-nagibne prozore i namenjen je za težine krila do 100 kg. Okov je postavljen u žljeb po obodu krila i jednoručno je rukovanje.
Okov obezbeđuje zatvaranje sa sve četiri strane, uz mogućnost regulacije. 
Sve što je napred rečeno za PVC prozore i vrata po pitanju stakla i toplotne izilacije odnosi se i na AL prozore i vrata

Vrhunski Kvalitet

Aluplast Profili

Odlična Izolacija

Stručna Ugradnja

Stublina Okovi

Brza Isporuka