PVC Vrata

 

 

 

PVC vrata rade se kao ulazna ili pomoćna. Ulazna su ojačana čeličnim kutijama u krilu, sa bravom u pet tačaka zatvaranja i tri jake šarke pa se donekle smatraju i kao sigurnosna. Sa elegant, klasik ili rustik ispunom po Vašem izboru vrata postaju ogledalo vašeg ulaza.

Ispuna za vrata može biti PVC ili AL panel, staklo ili kombinacija sa prečkama. Vrata se rade kao jednokrilna ili dvokrilna sa mogućnošću kombinacije sa nadsvetlom.

PVC podizno-klizna vrata-portal

 

 

Sve češće se postavljaju zahtevi za velikim staklenim površinama naročito u prizemlju spoj dnevne sobe i terase. Otvaranjem ovih vrata leti, kao da se pomeri ceo zid, dobija se idealan prostor za uživanje sa pogledom na okolinu. Ovo rešenje je idealno pošto je velike nosivosti, a uz to odličnih termičkih osobina

PVC nagibno-klizna stena

 

 

Ukoliko se zahteva više svetlosti u prostoriji jedno od rešenja su PVC nagibno-klizne stene, koje dihtuju kao PVC prozori, a zbog jačeg okova dozvoljavaju veće dimenzije otvora. Vaš dnevni boravak jednim okretom ručice i povlačenjem u stranu leti pretvarate u deo bašte, dok zatvoren zimi daje dovoljno svetlosti i sunca.

Vrhunski Kvalitet

Aluplast Profili

Odlična Izolacija

Stručna Ugradnja

Roto Okovi

Brza Isporuka