AL Vrata

 

AL vrata su specifična po svojoj maloj težini u odnosu na PVC vrata, uz istovremenu čvrstinu što vlasniku uliva poverenje i sigurnost. Rade se od aluminijumskih profila sa ili bez termoprekida kao ulazna, pomoćna, garažna ili kapije u osnovnim bojama belo ili čokolada ili po RAL ton karti.

Ispuna vrata može biti  sa ili bez prečki, razni tipovi stakla, stilski ili ravan panel.

Zavisno od primene u vrata se ugrađuju odgovarajuće brave od običnih do višezatvornih, sa više zasuna, sa običnim ili sigurnosnim cilindrom, kvakom ili rukohvatom, alternativno diplomat zatvaračem , sa elektroprihvatnikom i sl.

AL vrata su trajna i pouzdana,  otporna na vremenske uticaje i laka za održavanje i sigurno će vam obezbediti udobnost i sigurnost.

AL nagibno-klizna stena

 

 

 

 

Kao i kod PVC-a, ukoliko se zahteva više svetlosti u prostoriji jedno od rešenja su AL nagibno-klizne stene, koje dihtuju kao AL prozori, a zbog jačeg okova dozvoljavaju veće dimenzije otvora.

AL harmonika vrata

 

 

 

AL harmonika vrata pružaju pravo rešenje za spoj zatvorenog i otvorenog prostora u jednu celinu.Fleklsibilna, izrađena po meri, sa mnoštvom kombinacija krila mogu se otvoriti u par koraka u bilo koji položaj i tako ceo zid skloniti u stranu i spojiti prostoriju sa okolinom i omogućiti vam uživanje u prirodi a da ste u prostoriji.

Vrhunski Kvalitet

Aluplast Profili

Odlična Izolacija

Stručna Ugradnja

Stublina Okovi

Brza Isporuka